Cum am aflat o solutie miraculoasa de slabit mergand intr-o excursie in strainatate

Saptamana trecuta am fost plecata pentru 3 zile intr-o excursie in Germania impreuna cu surorile mele. Cum am fost 4 persoane, am beneficiat de un pret forte avantajos la cazare dormind in aceeasi camera, asa ca ne-am dus cu masina mea pana in Nurnberg. Pe langa locurile frumoase si pline de incarcatura istorica, la hostelul unde am fost cazate am cunoscut doua tipe din Polonia cu care ne-am imprietenit foarte repede. Ambele aveau siluete de invidiat si radiau de viata. Am iesit mai peste tot cu ele in cele trei zile pe care le-am petrecut in Germania. Asa am ajuns sa aflu ca una dintre ele, Katia, care era cea mai mare, a fost obeza pana acum un an. Nu ne venea sa credem ca femeia atat de subtire si frumoasa pe care noi o cunoscusem acum, a fost candva supraponderala pentru ca nimic din aspectul ei nu trada un astfel de trecut.

Din discutii in discutii, am ajuns sa discutam si acest subiect. Asa am aflat de la ele cum timp de 5 ani a incercat Katia sa scape de kilogramele in plus prin numeroase metode gasite pe internet, insa niciuna nu a dat rezultatele dorite. Avea moralul la pamant, stari de depresie si o imagine de sine foarte proasta, total diferita de radioasa Katia pe care am cunoscut-o noi. Tot astfel am aflat si metoda prin care ea a reusit sa aiba aspectul de invidiat de acum. De fapt, solutia miraculoasa care a facut-o sa slabeasca 20 de kg in doar trei luni e o bautura dietetica ce se numeste Chocolate Slim. Niciuna din noi nu auzise pana atunci despre un astfel de tratament, asa ca ne-am pus sa cautam pe net, si spre surpriza noastra am descoperit ca de putin timp aceasta bautura poate fi cumparata si din Romania.

Dorind stim cat mai multe informatii despre Chocolate Slim, Katia ne-a spus tot ce stia si tot ce a facut pentru a slabi. Am ramas uimite ca tot procedeul de slabire era de-a dreptul banal. In fiecare dimineata, in locul micului dejun, lua o portie din aceasta bautura. Atata tot! Iar rezultatele nu incetau sa apara. Sincer, initial ni s-a parut putin cam greu de crezut ca se poate asa ceva, consideram ca exagereaza un pic, dar dupa ce am cautat mai multe informatii pe forumurile de discutii, am constatat ca si alte persoane care au folosit aceeasi bautura dietetica au avut rezultate asemanatoare.

Dupa ce ne-am intors acasa, am descarcat pozele facute in excursie, din care aproape ca erau nelipsite noile noastre prietene poloneze, asa ca le-am trimis si lor pozele facute de noi, continuand cu ele o frumoasa prietenie, iar peste trei luni le asteptam la noi acasa pentru ca n-au fost niciodata in Romania si au devenit foarte dornice sa ne descopere tara dupa tot ceea ce le-am spus despre ea.

Muzica te motiveaza
Ce incaltaminte este potrivita pentru cei mici

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *